Het nieuws van Harderwijk en Hierden

Beert en Ditty van Beekhuizen 60 jaar getrouwd

Vandaag, maandag 16 september, viert het echtpaar Van Beekhuizen-Cornelissen hun 60-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester Jeroen Joon bracht het echtpaar op maandagochtend een felicitatiebezoek.

VVOG Harderwijk toont veerkracht (wedstrijdverslag)

VVOG Harderwijk heeft zijn thuiswedstrijd tegen HVV Hollandia winnend weten af te sluiten. Na een 0-0 ruststand werd het uiteindelijk een 3-2 overwinning. VVOG Harderwijk startte in dezelfde samenstelling als vorige week in de uitwedstrijd tegen AFC 34.

Laatbloeiend schilderstalent krijgt expositie in Stadsmuseum

Door Harry Schipper - Een tot voor kort nog niet ontdekt schilderstalent, dat jarenlang onder de radar wist te blijven van kunstminnaars, krijgt binnenkort de mogelijkheid om in het Stadsmuseum van Harderwijk zijn werk te laten zien aan het grote publiek.

Woonlasten omhoog en gratis parkeren verdwijnt

Door Harry Schipper – Het is de oppositiepartijen tijdens de raadsvergadering niet gelukt om ook maar iets van de door B en W voorgestelde bezuinigingen en lastenverhogingen van tafel te krijgen.

Inzamelingsactie voor de voedselbank week 38 2024

De volgende artikelen willen ze graag in week 38 in de kratten voor het aanvullen van de voorraad artikelen van de Voedselbank. Graag willen ze de volgende artikelen: blikje ragout (kip/champignon), pak sap, pakje koffiemelk en pakje thee.

Agenda

In beeld