Restaurant De Admiraal
Gemoedelijk en gezellig, met focus op de gast. Restaurant De Admiraal is al 40 jaar een Harderwijks familiebedrijf op de boulevard. Gert en Gea Reijerse, dochter Julia en zoon Kevin zorgen er met het team voor dat het de gast aan niets ontbreekt. ,,De gast gaat altijd voor. We willen alles goed doen.’’In januari 2021 heeft Restaurant de Admiraal het interieur van de serre geheel gerestyled. Het plafond is vervangen, de verlichting is gemoderniseerd en er staat een groene loungebank over de volle breedte. De authentieke stadsmuur fungeert als binnenmuur. waardoor je je, uitkijkend over de boulevard en de haven, in een sfeervolle setting bevindt. ,,Van zulke zaaltjes zijn er geen twee in Harderwijk. De beleving, met je rug tegen de oude stadsmuur uitkijkend over het water is uniek’’, weet eigenaar Gert Reijerse.Vier je feestje in de serre van De Admiraal. Van winterse stamppot tot luxe coquilles
In de wintermaanden leent de serre zich uitstekend voor feesten en partijen. De ruimte kan bij drukte in het restaurant worden afgesloten. De arrangementen zijn in combinatie met eten, vanaf 25 tot maximaal 35 personen. ,,Je kunt hier terecht voor een zondagmiddagbrunche vanaf 25 man en we serveren een walking dinner vanaf 30 man.
Neem een kijkje bij Arrangementen en laat u verrassen!
Chefkok Kevin (30) werkte op zijn 16e al in De Admiraal, inmiddels is hij 3,5 jaar chefkok van het restaurant. Tussentijds keek hij in andere keukens van diverse grote hotels en vooraanstaande horecabedrijven in Nederland, waaronder het Bord'Eau restaurant met twee Michelinsterren in hotel De l’Europe in Amsterdam en het Roode Koper in Ermelo.Lekker eten
Iets te vieren buiten onze openingstijden? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!