Is dit alles?? is dit alles wat er is? Luister en geniet van Peter Kruijt en Loïs & Floor en band

Is dit alles? Is dit alles wat er is? Deze woorden van Doe Maar verwoorden één van de grote levensvragen. Op zaterdag 19 oktober nemen Peter Kruijt en Loïs & Floor en band je mee in de levensvragen van ons en jouw leven.

We leven in een tijd waarin de grote verhalen hebben afgedaan

Waarin we de ervaring kunnen hebben dat alles is teruggebracht naar de eigen vierkante meter en de opdracht om daar het beste dan maar van te maken.

Kom dan óók luisteren en laat je raken en inspireren deze zaterdagavond in De Regenboog in Harderwijk (Biezenplein 1).
Aanvang 20.00 uur. Gratis concert.

Toch ervaren we in ons leven ook vaak iets anders. Hebben we allemaal momenten waarin we even boven het leven uitgetild lijken te worden. In het krijgen van een kind, in het wandelen door de bergen of in het begraven van een geliefde. Momenten waarop licht naar binnen valt en je de vraag kan krijgen: is er een Groot Verhaal?

Zaterdag 19 oktober vertellen we jou graag het Grote Verhaal. Een verhaal waarin je kunt leven. Een verhaal waarmee je kunt sterven. Een verhaal over omstandigheden in je leven die groter kunnen worden dan gehoopt. Maar ook een verhaal over een God die dichterbij komt dan gedacht. Een verhaal waarin je kunt wonen. We vertellen dit Grote Verhaal aan de hand van muziek die je kunt kennen uit de Top2000. Muziek die vertolkt wordt door Loïs & Floor en band en waarbij een overdenking wordt gegeven door Peter Kruijt. Muziek en overdenking die jou beslist zal raken en jou wil inspireren. Terwijl het Grote Verhaal wordt verteld.

Durf je dat aan? Je bent van harte uitgenodigd! Graag tot ziens op zaterdag 19 oktober in kerkelijk centrum De Regenboog, Biezenplein 1, Harderwijk. Aanvang: 20.00 uur (einde ca. 22.00 uur). Zaal open: 19.30 uur. De toegang is gratis.