Jongeren helpen bij vervangen lampen naar LED in Week van de Duurzaamheid

In de Week van de Duurzaamheid (7 t/m 12 oktober) roept Endura jongeren in Harderwijk en Hierden op om hun buurtgenoten te ondersteunen bij het vervangen van gloeilampen naar energiezuinige ledlampen.

Voor ouderen die moeite hebben met deze klus biedt Endura een helpende hand en zorgen voor een enthousiaste jonge vrijwilliger, eventueel met deskundige begeleiding

"Vindt u het lastig om uw verlichting zelf te vervangen? Geef u dan op bij Endura," aldus Martijn Mast, bestuurslid van Endura en initiator van het project. "Wij regelen een afspraak bij u thuis en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt." Ook jongeren worden uitgenodigd deel te nemen: "Wil jij iemand in de buurt helpen? Geef je dan op en geef aan wanneer je beschikbaar bent. Wij zorgen voor de match! Bovendien ontvang je als blijk van waardering een filmarrangement voor twee personen in Harderwijk."

Zelf een gloeilamp vervangen vind ik lastig, wil jij dit voor me doen?
Ga voor meer informatie en aanmelding naar de website van Endura. Endura is ook bereikbaar via de telefoon, de mail, Whatsapp, Instagram en Facebook. Bezoek www.endura-harderwijk.nl voor alle details.

Deze Endura-actie wordt mede mogelijk gemaakt door het programma De Verschilmakers van het Oranje Fonds, Zorgdat, Oak en Kok CinemaxX.