Lions Boekenmarkt sponsort de Strijders tegen Kinderkanker

De Lions Boekenmarkt zal in juli geheel in het teken staan van de actie van 8 Harderwijkse en Hierdense kanjers. Zij willen € 100.000 bij elkaar krijgen voor het Prinses Maxima Centrum. De missie van het Prinses Máxima Centrum is ieder kind met kanker te genezen, met optimale kwaliteit van leven.

Deze 6 mannen, onder begeleiding van hun 2 coaches, gaan in september de uitdaging aan om 125 km te mountainbiken, 34 km te hardlopen en 1,6 km te kajakken. Samen heet dit de Coast to Coast Schotland.

De Lionsclub wil graag zijn steentje hieraan bijdrage. Daarom is besloten de opbrengst van de boekenmarkt van juli te bestemmen voor deze actie. Peter Voorbergen van de Lionsclub zegt te hopen dat er deze maand duizenden boeken, CD’s en DVD’s over de toonbank zullen gaan.

Keuze, zegt hij, is er genoeg. Er staan zo’n 20.000 boeken klaar. Het is vakantietijd dus veel mensen willen weer hun vakantielectuur inslaan. De boeken kosten € 1 per stuk. De Lionsboekenmarkt is iedere vrijdag (van 10 – 12 uur) en iedere zaterdag (van 10 – 13 uur) te bezoeken. Het adres is Stadsdennenweg 10, Harderwijk.

Kijk voor meer informatie eens op www.strijderstegenkinderkanker.nl

Foto Jaap Hop