Beert en Ditty van Beekhuizen 60 jaar getrouwd

Vandaag, maandag 16 september, viert het echtpaar Van Beekhuizen-Cornelissen hun 60-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester Jeroen Joon bracht het echtpaar op maandagochtend een felicitatiebezoek.

Levensloop echtpaar Van Beekhuizen, 60-jarig huwelijksjubileum op 16 september 2024

Beert is in 1942 geboren als oudste zoon in een gezin met 6 kinderen in de Kerkstraat in Harderwijk. Zijn ouders runden daar een slagerij. Ditty groeide op met haar broer aan de Mecklenburglaan boven de fietsenwinkel van haar vader.

Zij ontmoetten elkaar toen ze 16 en 14 waren via een wederzijdse vriend in de binnenstad van Harderwijk. Beert werkte toen al in de slagerij van zijn vader, die inmiddels in de Hoogstraat was gevestigd. Ditty heeft eerst haar HBS nog afgemaakt en een aantal jaren elders gewerkt. In 1964 trouwden ze en werkten ze beiden in de slagerij die inmiddels hun eigendom was.

Ze kregen samen 3 kinderen en hadden een druk leven met de zaak en het gezinsleven. Ze hebben in hun leven vele liefhebberijen en hobby's beoefend. Zo gingen ze met de toen nog kleine kinderen graag naar de camping en later elk jaar met de tourcaravan op pad. Beert is een fervent wielrenner geweest en heeft motor gereden. Samen hebben ze nog getennist, en jarenlang geskied. In 1995 kochten zij samen hun eerste boot en tot 2 jaar terug hebben ze daar heerlijk in de weekenden en in de vakanties van genoten.

Inmiddels zijn ook de 4 kleinkinderen volwassen en wonen ze alweer zo'n 7 jaar in hun gezellige beneden appartement in Drielanden. Afgelopen zondag hebben ze hun huwelijksfeest tijdens een etentje met familie gevierd.

Echtpaar van Beekhuizen 60 jaar getrouwd Harderwijk