De VVOG Veiling Dinner Show– Doe mee en steun de club en Support Casper!

Op 22 november staat de spectaculaire Veiling Dinner Show van VVOG Harderwijk voor de deur. VVOG Harderwijk organiseert jaarlijks een veiling. Dat is nodig om de noodzakelijke aanpassingen en verbouwing van de accommodatie te realiseren.

De vereniging blijft groeien maar de accommodatie groeit niet automatisch mee

In 2018 is de vereniging gestart met acties om de noodzakelijke nieuwebouw en verbouw te kunnen realiseren. Mede door de opbrengst van de veiling en inzet van vrijwilligers heeft de verbening de afgelopen jaren al het nodige gebouw en verbouwd. Denk hierbij aan een nieuwe kleedkamergebouw, verbouwing van het clubhuis, renovatie bestuurskamer en het businesshome. De vereniging is er nog niet legt organisator Antonio Vivas uit.

Verduurzamen heeft nu prioriteit. VVOG is een maatschappelijk betrokken vereniging en bovendien maken de gestegen energieprijzen de noodzaak om over te gaan op zonne-energie. Met de opbrengst van de veiling hopen we daar een start mee te kunnen maken.
 
Dit jaar is er gekozen om het evenement niet in de eigen sportkantine te houden maar in de mooie evenementen zaal van Kok Expierence. Het wordt een geheel verzorgde avond. Voor deze avond kun je een tafel voor 10 personen “kopen” maar ook gewoon een losse stoel is mogelijk. Het arrangement is inclusief een drie gangen dinner, drankjes, bittergarnituur en entertainment. Speciale gasten voor deze avond zijn Miss Nederland,, de bekende moppentapper en presentator Jeroen Smits, zangeres Esther Algra en ambassadeurs van Support Casper. 
 
De veiling is tevens voor een goed doel. 
VVOG Harderwijk is al enkele jaren ambassadeur van Support Casper, Zij maken het mogelijk dat Prof dr Casper van Eijck met zijn team baanbrekend onderzoek doet naar alvleesklierkanker. De diagnose Alvleesklierkanker is nu nog een doodvonnis en dat moet anders Dat zijn de woorden van Hans van Breukelen die zijn vrouw aan deze ellendige ziekte heeft verloren. Andere bekende ambassadeurs zijn Ronald Koeman, René van Der Gijp.  
 
We zijn enorm blij met de positieve reacties zegt Antonio. Een groot deel van de tafels is al verkocht, en de eerste prachtige items en advertenties voor het speciale magazine zijn aangemeld. Het belooft een fantastische avond te worden. 

Wil jij ook bijdragen aan dit bijzondere evenement?

Je kunt de vereniging steunen door:
  • Een stoel te reserveren: Voor slechts €125,- per persoon (excl. btw indien zakelijk) ben je verzekerd van een geweldige avond vol diner, entertainment en een spetterende veiling. Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt!
  • Een uniek veilingitem te doneren: Heb je iets bijzonders dat geveild kan worden? Elke bijdrage is van grote waarde!
  • Een advertentie te plaatsen in ons prachtige veilingmagazine: Dit magazine bereikt al onze leden, sponsors en belangstellenden. (informeer gerust naar de advertentiemogelijkheden) 
Vragen over een reservering of wil je een mooi veiling item aanbieden? Neem contact op via [email protected] 

VVOG Veiling 2024