Dieren Welzijn Event

Op deze zaterdag 21 september organiseert Dierenambulance Noord-West Veluwe in samenwerking met Dierencentrum de Ark en de Gemeente Harderwijk een dierenwelzijnsdag. “We laten je graag kennismaken met de dierennoodhulp en opvang van dieren in Harderwijk en omgeving”, aldus Petra de Jong van de Dierenambulance.

Tussen 10.00 - 17.00 uur zijn er vele presentaties en is er uitleg van alle organisaties die betrokken zijn bij deze noodhulp

Zoals dierenartsen, opvang locaties, wildbeheer, transport, hondenscholen, trimsalon, natuurorganisaties, vogelwacht, Amivedi etc.

“Vorig jaar op de 1e editie waren er over de dag verspreid zeker 500 geïnteresseerde bezoekers die de stands langsgingen en geïnteresseerd hun vragen stelden” vertelt Petra. ”Dit jaar verwachten wij natuurlijk het dubbele aantal mensen op deze dag waar we een mooie open tent hebben staan in het middenterrein van de skeelerbaan met heerlijke koffie, drinks en food!”
 
Parkeren en toegang zijn gratis, evenals het gratis kinderprogramma, blikgooien, ringeloren, nep eendjes vissen, springkussen, koemelkspel en schminken. Verder is er een ballenbak voor honden en kunnen honden eigenaren behendigheidspel oefeningen doen!
 
Kom zoveel mogelijk met de fiets. Opbrengsten van de vega foodtrucks en de bar gaan geheel en rechtstreeks naar de dierennoodhulp.

Voor meer informatie bezoek de facebookpagina’s van de Dierenambulance Noord-West Veluwe en het Dierencentrum de Ark of mail uw vraag naar [email protected].
 
Wij kijken uit naar je komst! Kom jij ook 21 september?