Drukbezochte sponsoravond EFC’58 bij AIC Visser Groep

Door Marco Jansen - Tussen de 100 en 150 sponsoren, vrijwilligers, stafleden en selectiespelers waren donderdagavond 30 mei te gast bij AIC Visser Groep, de hoofdsponsor van de Ermelose voetbalclub. 

Het werd aan de Industrieweg 19 in Harderwijk een gezellige avond met als extra het inspirerende verhaal van Olympisch kampioen Marianne Timmer

Marcel van Keeken, nieuwe voorzitter van EFC’58 sinds oktober 2023, was AIC VA dankbaar voor het faciliteren van het evenement, dat in samenwerking met de sponsorcommissie van EFC’58 was opgezet. “Voor onze club is het een beloning en we zijn heel blij dat we op deze manier aandacht kunnen geven aan de sponsoren die belangeloos hun geld in de club steken. Het is heel mooi opgezet.”
 
“We willen wat terugdoen voor de sponsoren, maar zijn een kleine club en kunnen zoiets niet ieder jaar organiseren”, licht Kees Veerman van de sponsorcommissie toe. De locatie van hoofdsponsor AIC VA is wat hem betreft een perfecte setting. “Ze hadden ’s middags al een speciale dag voor hun klanten, nadat ze net gefuseerd zijn met Visser uit Assen. Ze konden hun klanten een verhaal aanbieden en tegen de avond zijn onze sponsoren ingestroomd. Zo is het een gezellig feestje.”

Sponsoravond EFC 58

Foodtrucks zorgen voor het eten, Evert ten Napel praat de avond aan elkaar en ook de Vriendenloterij is aanwezig, om aan EFC’58 een cheque van 2.000 euro uit te reiken. “We hebben al 20 jaar een belactie bij de Vriendenloterij, Piet Veulings is degene die dat trekt en dat levert EFC behoorlijk wat extra geld op. In totaal is er in 20 jaar al 112.347 euro uitgekeerd. De laatste jaren zijn we steeds in de top-vijf geëindigd”, weet Van Keeken.

Sponsoravond EFC 58 bij AIC cheque
 
Olympisch kampioen
Voormalig topsporter Marianne Timmer vertelt over de successen en teleurstellingen in haar schaatscarrière, waarin zij als hoogtepunten drie gouden Olympische medailles behaalde. Onder andere de Spelen in Nagano, Salt Lake City en Turijn passeerden de revue, waarbij de beelden van haar prestaties op het grote scherm te zien waren. De conclusie van Timmer is dat aan de top blijven veel lastiger is dan er komen, omdat de verwachtingen steeds hoger worden. Na haar schaatscarrière werd Timmer coach waar zij o.a. Margot Boer begeleidde naar twee bronzen medailles. Nu is Timmer actief in vitaliteit en gezondheid. Zij krijgt applaus en van Evert ten Napel een compliment voor een inspirerend en mooi verhaal waar de zaal veel aandacht voor had.

Iris van der Sterre van AIC VA is een schaatsliefhebber, want op de vraag van Marianne Timmer hoe de 500 meter ook wel wordt genoemd antwoordt zij direct ‘Koningsnummer’ en ontvangt het boek ‘De Timmerfabriek.
 
Zo verloopt de avond precies zoals Veerman het in gedachten heeft. “Het moet afgezien van de rode loper en het hekwerk niet teveel glimmen. We zetten iets neer wat past bij EFC’58 en AIC VA. Bij EFC’58 wordt altijd als eerste gedacht aan gezelligheid. Gezellig blijven we, maar we zoeken ook naar allure, ambitie en uitstraling. We krijgen terug dat we daar grote stappen in zetten. Dat is begonnen met het formuleren van drie kernwaarden: ontmoeten, verbinden en prestatie.”
 
Trotse hoofdsponsor
Het is voor de mensen van AIC VA, totaal toeleverancier van materieel voor de bouwbranche, een geslaagd evenement. “We zijn vier jaar geleden hoofdsponsor van EFC geworden, nadat ik de vraag had gekregen om shirtsponsor te worden van het team van mijn zoontje Geert. Hij is nu 10 en speelt in JO11”, vertelt Iris van der Sterre. “Als hoofdsponsor kregen we de vraag van EFC om de sponsoravond te hosten. Dat vinden we leuk om te doen en we besloten er ook meteen een klantendag van te maken. We hebben een innovatieplein ingericht om innovaties te laten zien die we de afgelopen periode ontwikkeld hebben. De circa 75 klanten uit heel Nederland zijn ook gebleven en voor hun is het ook leuk om Marianne Timmer te horen. Wij faciliteren de sponsoravond in onze verhuurhal. Ik vind het wel heel leuk om ons bedrijf zo te laten zien en dit voor de sponsors uit de regio mogelijk te maken.”

Van den Brink Onroerend Goed

Adresgegevens

Horster-Engweg 5
3853 ME Ermelo

Telefoon

T. 0341-553143

Meer info