Expositie Fragile – Een indringende deel-tentoonstelling met 10 portretten van mensen met dementie

In Gallery Van de Wege is gedurende de hele maand augustus de tentoonstelling ‘Fragile’ te zien met tien portretten van mensen met dementie. Deze unieke expositie biedt een intieme en eerlijke blik op de persoonlijke verhalen en emoties van mensen die door deze aandoening worden getroffen.

De tentoonstelling, getiteld ‘Fragile’, is een kunstzinnige verkenning van kwetsbaarheid en herinnering

Elk portret, zorgvuldig geschilderd door de kunstenaar Wim van de Wege, biedt een diepgaand en respectvol perspectief op de ervaringen van mensen met dementie. De schilderijen zijn expressief geschilderd op canvas, paneel en verpakkingsmateriaal. Het gaat in de serie niet om details, maar om emotie en de boodschap die deze groep mensen uitzendt.

Wim van de Wege, heeft de tijd genomen om elk van zijn onderwerpen grondig te leren kennen. De portretten in ‘Fragile’ zijn niet alleen visuele representaties, maar ook een eerbetoon aan de verhalen en levens van de mensen achter de diagnose. De kunstenaar hoopt met deze tentoonstelling een breder publiek bewust te maken van de realiteit van dementie en de menselijke waarde van elke persoon die door deze ziekte wordt beïnvloed.

De tentoonstelling ‘Fragile’ biedt bezoekers de kans om stil te staan bij de impact van dementie. Elk portret is een krachtig statement over de complexiteit van het menselijk geheugen en de noodzaak van empathie en begrip.

Gallery Van de Wege
Kerkstraat 33
3882 BM Putten

De expositie ‘Fragile’ loopt van 2 tot 31 augustus in Gallery Van de Wege. Bezoekers worden uitgenodigd om de werken van Wim van de Wege te komen ervaren en om deel te nemen aan de gesprekken over dementie en kunst. Voor meer informatie over de tentoonstelling of om een afspraak te maken voor een rondleiding, kunt u contact opnemen met de gallery.

Naam: Wim van de Wege
Telefoon: 06-47961031
E-mail: [email protected]
Website: www.galleryvandewege.nl

We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Gallery Van de Wege voor deze bijzondere deel-tentoonstelling.

Expositie Fragile Putten