Feestelijke afsluiting schooljaar bij speelzalen

Lekker zomervakantie..!! Even tot rust komen na een jaar veel ontdekken en groeien opp de speelzaal. Bij alle speelzalen van SKH werd het eind van het schooljaar feestelijk gevierd met de peuters.

Bij de locatie Trias en de wijk Drielanden vierden de peuters van de speelzalen Twinkel en Tamboerijntje dit jaar het eindfeest bij de Rietmeen. Hier was van alles te ontdekken voor de peuters.

Rijden op een skelter, tractor of fiets, verstoppen in één van de vele huisjes of een kijkje nemen in de mooie tuin met bloemen. Ook lekker spetteren met water, spelen met zand of voetballen en stoepkrijten, het kon allemaal tijdens deze zonnige dinsdagmiddag. 

Ook de ouders waren van harte welkom om samen met hun kind op ontdekkingstocht te gaan en er was volop ruimte om  elkaar te ontmoeten en bij te kletsen. We kijken terug op een geslaagd eindfeest!
 
Nu is het tijd voor de zomervakantie.
Tijdens de eerste en laatste week van de zomervakantie bezoekt nog een deel van de peuters de zomerspeelzaal. De administratie en BSO zijn van 15 t/m 26 juli en 19 t/m 23 augustus geopend.
 
Tijdens de bouwvak-Midden van 29 juli t/m 16 augustus zijn wij gesloten.
 
Wij wensen iedereen een hele mooie en vooral zonnige zomervakantie toe!!

Kinderspeelzalen Harderwijk

Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk

Adresgegevens

Kennedylaan 3
3844 BA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-460183

Meer info