Fietsend langs de highlights van Harderwijk en Hierden

Door Petronella van het Goor - Mirjam den Herder heeft de afgelopen vijf jaar al heel wat kilometers gemaakt. Ze begon in 2019 met Bike Tour Harderwijk, omdat ze als stadgids eigenlijk niet alles kon laten zien wat ze wilde. 

Bike Tour Harderwijk Mirjam den Herder

“Ik wilde ook de bezienswaardigheden meepakken die wat verder van de binnenstad liggen. Zoals het Palingmuseum, de ambachtsschool, de Essenburgh en de zandverstuiving. Zo kwam ik op het idee om een fietstour te doen.”

Inmiddels heeft ze haar aanbod uitgebreid door samen te werken met andere Harderwijker ondernemers. Biken en suppen bijvoorbeeld, of bottervaren, borrelen op de boot of een arrangement met visroken.
 
In het hoogseizoen begeleidt ze zo’n drie groepen per maand. Personeelsuitjes, familiedagen of een vrijgezellenfeestje. Een lievelingsplekje van Mirjam is de Smeepoortenbrink. “Dat vind ik een idyllisch pleintje. Heel rustig en toch hartje centrum.”
 
Onlangs is de fiets van Mirjam gestolen. Gelukkig heeft ze inmiddels een nieuwe tweewieler om de groepen mee te begeleiden. Met een kratje gesponsord door Tomassen Reclame.

Tomassen Reclame

Adresgegevens

Reaumurstraat 7
3846 BZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-414411

Meer info