GA!Harderwijk opent de GA! Sportzone

Elke zomervakantie verzint GA! Harderwijk iets ludieks om de Harderwijkse inwoners aan het bewegen te krijgen. In 2022 een 500 meter lange hinkelbaan over de boulevard, in 2023 twee bakken met buiten speelmateriaal in het Hortuspark en bij de Wijde Wellen en dit jaar kondigt GA! Harderwijk met trots de opening van de GA! sportzone aan. 

Dit is een veelzijdig speelveld die speciaal is ontworpen. Geïnspireerd door de Olympische Spelen biedt deze sportzone ruimte aan maar liefst tien verschillende sporten en spellen op één veld

De GA! sportzone omvat belijning voor diverse sporten, waaronder sprinten, badminton, beachtennis, viervakken, speedminton, (zit)volleybal & voetvolley, schone voeten halen, pacman, voetbal en handbal. Naast het veldje staat een bordjes met een QR-code die toegang geeft tot gedetailleerde instructies, zodat gebruikers gemakkelijk kunnen zien welke sport ze kunnen spelen en hoe de belijning werkt.

Wanneer: Vanaf 18 juli 2024 tot het einde van de zomervakantie
Waar: Wijde Wellen, Harderwijk

GA! Harderwijk nodigt iedereen uit om eigen sportmateriaal mee te nemen en anderen uit te dagen. Of het nu gaat om een sprintwedstrijd met ouders, een potje badminton met buren of een spannend spelletje viervakken met vrienden, de GA! sportzone biedt voor ieder wat wils. Dit speelveld is ontworpen voor jong en oud en is de ideale plek voor een actieve en plezierige zomervakantie.

Bezoekers worden aangemoedigd om hun leukste momenten vast te leggen en te delen op social media met de hashtag #GASportzone en @gaharderwijk te taggen.

Voor meer informatie en een overzicht van alle sporten en speluitleg, ga naar gaharderwijk.nl/sportzone.