Geslaagd feest ter ere van ‘geboorte’ Regioharmonie

Op zaterdagmiddag 19 oktober was er een feestje in het Harmoniegebouw aan de Deventerweg in Harderwijk. Er werd gevierd dat de fusie tussen de Stedelijke Harmonie Harderwijk en Chr. Harmonie Crescendo Ermelo een feit is en dat zij samen verder gaan als de Regioharmonie.

De bijeenkomst werd goed bezocht door muziekvrienden van de Regioharmonie

De burgemeesters van Ermelo en Harderwijk waren beiden aanwezig, wat een bijzondere gebeurtenis is. Burgemeester Van Daalen van de gemeente Ermelo heeft met het ophangen van een prachtig ingelijste Zilveren Pauw de Ermelose oorsprong van Crescendo een mooie plek gegeven.

Burgemeester Joon van de gemeente Harderwijk vertelde vervolgens dat het voor hem een eer is om de beschermheer van de nieuwe muziekvereniging te zijn. Hij onthulde onder applaus het nieuwe logo van de Regioharmonie. Beide burgemeesters spraken mooie woorden over de samenwerking tussen de verengingen die heeft geleid tot de fusie en de goede samenwerking tussen de gemeenten. Ook werd het belang van de muziekvereniging voor de gemeenschap benadrukt. Hierna werd een gezamenlijke toast uitgebracht op de geslaagde fusie.

De rest van de middag werd onder het genot van een hapje en drankje genoten van livemuziek door de Band van Muziekles Harderwijk en door de koorleden van Project1.  Beide muziekgezelschappen hebben het Harmoniegebouw en het Muziekhuis van de Regioharmonie als thuisbasis. De dag werd door de leden afgesloten met een gezellige maaltijd.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Regioharmonie? Bezoek onze website www.regioharmonie.nl en/of neem contact met ons op via [email protected]

Regioharmonie muziekvereniging