De vaste gasten en de vele, vele passanten tijdens de “Koningsdag”-snoeperij voor de deur van MataMata GastroBar vroegen hen: “Waarom staat die lekkere verse paella niet op de menukaart van MataMata?”. Goede vraag, toch?
Veel en groot nieuwsZe combineren nu deze vraag met de eerdere, vele positieve reacties op de Andalusische Weken tot nog veel meer “Relax & Enjoy More”
MataMata GastroBar gaat met ingang van 10 juni 2024, 7 dagen in de week open van 17.00 tot 22.00 uur met een nog gevarieerder aanbod voor “foodies”.
Ook nieuw: ze presenteren een bijbehorend thema op die twee dagen: een uitgebreid aanbod aan “samen delen gerechten” (compartiendo platos juntos).
Precies zoals de Spanjaarden in Andalusië het graag zien: gezellig kletsen, samen delen en proeven van elkaars gerechten met een bijpassend drankje.
Op maan- en dinsdagen gaan ze van start met een speciale Andalusische menu-kaart.Viva la Vida
Chef-kok Adriano gaat op die dagen aan de slag met o.a. “Paella” in meerdere varianten. Een unicum in Harderwijk en omstreken.
De woensdag t/m de zondag zwaait chef-kok Victor als vanouds de scepter in de MataMata-keuken met zijn Spaans/Baskische invulling van het culinaire menu in de GastroBar.
Graag reserveren op www.matamata.nl
Geef je de voorkeur aan de Andalusische keuken en het samen-delen-menu?
Reserveer dan op maandagen of dinsdagen.
Wil je lekker genieten met de Pintxos en Baskische specialiteiten van chef-kok Victor dan kun je het beste reserveren voor woensdag t/m zondag.