JobTrans investeert in de toekomst met twee nieuwe e-trucks

In lijn met onze focus op duurzaamheid en innovatie, heeft JobTrans twee nieuwe elektrische trucks aangeschaft. Met de introductie van deze elektrische trucks zetten wij een belangrijke stap richting de toekomst.

De eerste van de twee trucks, de Volvo FH Aero Electric, zal rondom de jaarwisseling in gebruik worden genomen

Het stelt onze cursisten in staat om te leren rijden met een truck die voldoet aan de strengste emissienormen en uitgerust is met de nieuwste functies op het gebied van veiligheid en efficiëntie. De tweede truck, een Mercedes Benz eActros 600 , wordt naar verwachting in Q2 van 2025 aan ons wagenpark toegevoegd. Net als de Volvo FH Aero Electric vertegenwoordigt ook dit voertuig het beste wat de huidige technologie te bieden heeft en zal dit een belangrijke rol spelen in het verder verduurzamen van ons wagenpark.

Etrucks JobTrans

Klaar voor de toekomst
De investering in elektrische trucks is meer dan alleen een uitbreiding van ons wagenpark. Het is een belangrijke stap richting een duurzamere toekomst, waarbij we streven naar zowel het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk als het bieden van trainingen en rijopleidingen die inspelen op de eisen van de moderne tijd. Ook is JobTrans bezig met een onderzoek voor de mogelijkheden van een eigen (semipubliek) laadplein bij hun vestiging in Genemuiden.

Uitbreiding opleidings- en personeelsmogelijkheden.
Om onze cursisten optimaal voor te bereiden op de toekomst, gaat JobTrans haar opleidingsaanbod uitbreiden. Denk aan een experience met elektrische trucks, waarbij vrachtwagenchauffeurs en chauffeurs met een geldig B-rijbewijs de kans krijgen om drie uur te rijden in een vrachtauto en zelf te ervaren hoe het is om met een e-truck op de weg te zijn. Naast deze experience bieden we een code 95-praktijk- en theorietraining aan die gericht zijn op de unieke aspecten van elektrische vrachtwagens. Hierover later meer. Onze personeelsafdeling zal inspelen op de toenemende vraag naar gekwalificeerde chauffeurs die vertrouwd zijn met de nieuwste elektrische voertuigen en de bijbehorende uitdagingen. Houd onze social media en website in de gaten voor aankondigingen over deze nieuwe personeels- en opleidingsmogelijkheden.

Klanten van JobTrans presteren beter
Met deze ontwikkelingen blijven we trouw aan onze visie ‘De beste zijn door voorop te lopen, vooruit te denken en verwachtingen te overtreffen. Dat is wat wij doen, zodat je meer rendement, gemak en innovatie ervaart.’ We zijn ervan overtuigd dat onze investeringen in elektrische trucks en bijbehoren trainingen niet alleen bijdragen aan een groene en betere toekomst voor iedereen, maar ook helpt om onze klanten beter te laten presteren.

Etrucks JobTrans

JobTrans Personeel en Opleiding Harderwijk

Adresgegevens

Van Leeuwenhoekstraat 33
3846 CA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-820300

Meer info