Joop en Nel Westendorp - Beeke 60 jaar getrouwd

Woensdag 17 juli viert het echtpaar Westendorp - Beeke hun 60-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester Joon bracht het echtpaar op woensdag 17 juli een felicitatiebezoek.

Levensloop t jarig huwelijk echtpaar Westendorp-Beeke

Meneer Joop Westendorp is geboren in Rotterdam en moest zijn dienstplicht vervullen in Harderwijk. Mevrouw Nel Beeke is geboren en getogen in Harderwijk en tijdens de leuke wandelingetjes zoals zovelen in die tijd hebben ze elkaar ontmoet. Ze zijn daarna getrouwd.

Uit dit huwelijk zijn drie dochters geboren en zijn nog allemaal gelukkig getrouwd. Inmiddels zeven kleinkinderen, 6 achterkleinkinderen en de zevende is op komst. De oudste dochter is geboren in Harderwijk en daarna is het echtpaar voor twee jaar naar Rotterdam verhuist daar is de tweede dochter geboren. Nel kon niet wennen in Rotterdam dus toen weer terug naar Harderwijk daar is nummer drie geboren. Ze hebben met het hele gezin in de tweelingstad gewoond, en nu inmiddels alweer 32 jaar met z’n tweeën in de zeebuurt. Ze doen alles nog samen en zijn gelukkig nog in goede gezondheid.