McDonald's Ermelo viert 25-jarig jubileum

Eind juli is het feest voor McDonald's Ermelo. Het is namelijk precies 25 jaar geleden dat dit iconische restaurant zijn deuren opende.

Als het eerste McDonald's restaurant tussen Amersfoort en Zwolle op de westelijke Veluwe, heeft McDonald's Ermelo een belangrijke plek veroverd in de harten van de lokale gemeenschap

Een Kwart Eeuw van Succes
Sinds de opening heeft McDonald's Ermelo een indrukwekkende groei doorgemaakt. Het restaurant heeft drie verbouwingen ondergaan om te blijven voldoen aan de behoeften en wensen van zijn klanten. De meest recente renovatie vond plaats in de zomer van 2022, waarbij het buitenterrein een moderne update kreeg en een dubbele McDrive werd geïntroduceerd. Deze veranderingen hebben bijgedragen aan de verbeterde klantbeleving en hebben het restaurant nog aantrekkelijker gemaakt voor bezoekers.

Werkgever en Eerste Werkervaring
McDonald's Ermelo is meer dan alleen een plek om te eten; het is ook een belangrijke werkgever in de regio. Met een team van 100 enthousiaste medewerkers biedt het restaurant vele mensen hun eerste werkervaring. Dit vormt een solide basis voor hun toekomstige carrière. Ondanks het succes en de stabiliteit, blijft McDonald's Ermelo op zoek naar nieuwe teamleden die het team willen versterken en bijdragen aan het voortdurende succes van het restaurant. Op www.werkenbijdemc.nl kun je onze actuele vacatures vinden en gemakkelijk solliciteren.

Familie Ondernemerschap
McDonald's Ermelo is een echt familiebedrijf. Het restaurant werd in 1999 geopend door Anke Gerrits en wordt nu met trots geleid door haar zoon, Rogier Pull. Dit familie ondernemerschap heeft een sterke band gecreëerd met de lokale gemeenschap en heeft bijgedragen aan de langdurige successen van het restaurant.

Vier met ons mee!
Om dit speciale jubileum te vieren, nodigt McDonald's Ermelo iedereen zaterdag 20 juli 2024 uit om deel te nemen aan de festiviteiten. Er zullen speciale aanbiedingen zijn en leuke activiteiten voor het hele gezin. Het is een perfecte gelegenheid om samen te komen en te genieten van de bekende en geliefde McDonald's producten.

McDonalds Ermelo 25 jarig jubileum

McDonald's Harderwijk

Adresgegevens

Knardijk West 4
3841 LA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-230888

Meer info