‘Met MyCircle is geen tijd geen excuus meer’

Sportschool Hierden introduceert een nieuwe trainingsmethode; Fit en Vitaal in slechts 25 minuten. 

“Een uitkomst voor diegene die verantwoord en effectief willen trainen, bovendien ideaal voor mensen die niet zoveel tijd hebben om te sporten maar het wel belangrijk vinden om te bewegen”, zegt Inge Baars, manager van Sportschool Hierden

Ze heeft het over de nieuwe trainingsmethode MyCircle. Een complete training voor het hele lichaam. Bij MyCircle wordt er getraind volgens een dubbel concentrisch principe. Dat wil zeggen dat bij elk toestel twee tegenoverliggende spiergroepen worden getraind.

Het Mycircle trainingcircuit bestaat uit een cirkel van 6 krachttoestellen waarop telkens een minuut getraind wordt. Deze ronde doe je 2 keer. Binnen 25 minuten ben je de hele ‘ fitness cirkel’ rond en heb je een complete training achter de rug waarbij je al je spiergroepen en cardio hebt getraind. Op je persoonlijke pasje worden al je prestaties en vorderingen bijgehouden waardoor je samen met onze fitness coach jouw gewenste doelen behaalt.

​“My Circle is een onderdeel van het gehele aanbod binnen onze sportschool en kan daarom ook goed gecombineerd worden met fitness en/of groepslessen. Daarin is Sportschool Hierden uniek binnen Harderwijk en Hierden”, aldus Inge.
 
In de zomervakantie is My Circle geïntroduceerd onder de leden. De reacties waren overweldigend!
“Het mooie van MyCircle is dat het wordt afgesteld op persoonlijke doelen en op wat het lichaam aankan. Er wordt gesport in fases van acht weken. Binnen elke fase word je fysiek meer uitgedaagd. Je groeit in kracht en wordt fit en vitaal.”
 
Ben jij ook enhousiast geworden en wil jij MyCircle zelf ervaren? Je bent van harte welkom om een proefles mee te doen. Mail naar:www.sportschoolhierden.nl.

Sportschool Hierden Inge Baars
 

Sportschool Hierden

Adresgegevens

Dorpshuisweg 9b
3849 BL Hierden

Telefoon

T. 0341-452631

Openingstijden

Ma 6.30 - 22.00 uur
Di 6.30 - 22.00 uur
Wo 6.30 - 22.00 uur
Do 6.30 - 22.00 uur
Vr 6.30 - 20.00 uur
Za 8.00 - 18.00 uur
Zo Gesloten
Meer info