We gaan richting het einde van 2024 en MataMata meldt alvast een aantal veranderingen door. Met ingang van oktober heeft Victor de menukaart weer aangepast aan het seizoen. Nieuwsgierig? Hier in deze nieuwflits verraden ze niets over dat vernieuwde menu. Even reserveren en je kunt je smaakpapillen weer aan het werk zetten.
Zo maar wat voorbeelden: “dry-aged Ribeye” of “Lamsbout”. Het MataMata team kan je iedere week vertellen wat de keuken voor extra’s heeft bedacht.Wel gaan ze iedere week (ook vanaf oktober) buiten de vaste kaart om een aantal extra’s aanbieden
De wijnkaart is ook aangepast aan het seizoen en in samenhang met de veranderde menukaart. Ook hier geldt: zelf proeven en geef je oordeel. Ze zijn immers steeds op zoek naar de betere Spaanse wijnen.
Daarnaast starten ze voor de liefhebbers met Mocktails: alcoholvrije cocktails in bijzonder smaken. Iedere week een of twee verrassingen met elk een andere speciale smaak waarbij ze de gasten om hun ervaring gaan vragen.
Valt de Mocktail van de week in de smaak dan blijft die. Tot het eind van het jaar stellen ze op deze manier samen met de gasten een leuke set Mocktails samen.
Tot slot konden ze de keukenbrigade betrappen op de eerste ideeën voor het kerstmenu. Ze mompelden wat over “een samen delen familiediner”. Samen met je tafelgenoten genieten van speciale Baskische gerechten zoals een wild-plateau, verse kreeft of lam, extra feestelijke toetjes en nog veel meer lekkers. Plannen te over, maar helaas wilden ze nog geen uitsluitsel geven over de precieze invulling. Daar komen ze uiteraard in de volgende nieuwsflits op terug.
Tot ziens in MataMata GastroBar