Programma 4e divisie A voor komend seizoen 2024-2025 VVOG Harderwijk bekend

Bijgaand treft u het programma van de 4e divisie A voor het seizoen 2024/2025. Zoals al eerder gedeeld treft VVOG Harderwijk het merendeel van zijn tegenstanders vanuit het westen van het land. Betekent helaas weinig derby’s volgend seizoen.

Wel weer nieuwe tegenstanders en daarbij ook flink wat clubs van naam

VVOG Harderwijk treft tegenstanders die vorig jaar ook in de vierde divisie uitkwamen en tegen gespeeld is, zoals v.v. Scherpenzeel en SDV Barneveld. Maar ook bekende oude verenigingen zoals Odin ’59 (gedegradeerd), SJC, Ter Leede en Zuidvogels (gepromoveerd).

De degradanten van het afgelopen seizoen zijn Kampong (Utrecht) en Odin ’59 uit Heemskerk, maar ook het gepromoveerde Kolping Boys zijn ingedeeld in de 4e divisie A. Echte nieuwkomers voor VVOG Harderwijk zijn AFC ’34 (Alkmaar), DVVA (Amsterdam), Hollandia (Hoorn), Hoogland, JOS Watergraafsmeer (Amsterdam), Kampong (Utrecht), Kolpimg Boys (Alkmaar) , Purmersteijn (Purmerend) en AVV Swift ( Amsterdam).

Komend seizoen zal VVOG Harderwijk ook weer diverse keren op zondag moeten aantreden, of er worden andere afspraken daarover gemaakt met de desbetreffende verenigingen. Van de zestien verenigingen zijn er zeven die op zondag spelen. Inmiddels is bekend dat de uitwedstrijden tegen Purmerstein en SJC op zaterdag worden gespeeld. Purmersteijn uit is om 15.45 uur en SJC is om 14.30 uur. Ook de laatste wedstrijd van het seizoen, uit bij Hoogland, zal op zaterdag 24 mei gespeeld worden. Dit omdat bij de laatste competitieronde alle wedstrijden tegelijkertijd gespeeld moeten worden.

Al onze thuiswedstrijden beginnen (weer) om 14.30 uur. Tegen zondag teams kan het tijdstip anders zijn.

Voordat de competitie begint op 24 of 25 augustus zal trainer Gert Kruys zijn spelers nog een flink aantal oefenwedstrijden laten spelen. Zodat ze goed voorbereid en ingespeeld de 1e competitiewedstrijd tegen JOS/Watergraafsmeer kunnen gaan spelen.

De eerste training was zaterdag 13 juli om 10.00 uur.

Bron VVOG Harderwijk