SKH en Kinderopvang Harderwijk breiden uit

Met ingang van het nieuwe schooljaar opent SKH 1 speelzaallocatie en Kinderopvang Harderwijk 2 BSO’s. Door deze uitbreidingen kunnen ze de samenwerking met deze basisscholen verder versterken. Samen werken ze aan de vormgeving van Kindcentra 2-13 jaar, waar ieder kind de kans krijgt nieuwe mogelijkheden te ontdekken en zich optimaal te ontwikkelen. 

In de wijk Frankrijk zullen SKH/Kinderopvang Harderwijk een nieuwe locatie openen in basisschool de Bron

Binnen deze locatie komt een speelzaallocatie (inclusief verlengde peuterspeelzaal) en 2 BSO-groepen. Daarnaast wordt binnen basisschool de Parel in Hierden een BSO geopend.
 
Ook binnen deze locaties zullen ze de opvang in nauwe samenhang met de basisschool vormgegeven. Ze sluiten zoveel mogelijk aan bij (feestelijke) activiteiten en thema’s in school. De pedagogisch medewerkers van speelzaal, BSO en leerkrachten werken samen als één team en zorgen ervoor zorgen dat ieder kind zich welkom weet en zich thuis voelt in een wereld waarin ze mogen spelen met veel plezier.
 
In verband met deze uitbreidingen zijn ze op zoek naar pedagogisch medewerkers. Er zijn verschillende vacatures waarbij ze het belangrijk vinden samen te kijken wat het beste bij jou past qua uren en invulling van werkzaamheden.
 
Kijk voor meer informatie over de openstaande vacatures op de website www.skh-harderwijk.nl of neem contact op met onze coördinatoren Evelien Buter 06-21933767 of Nel van Vliet 0642254082.

Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk

Adresgegevens

Kennedylaan 3
3844 BA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-460183

Meer info