Sponsoractie diabetes Bas van de Goor!

In oktober 2024 gaan Michèl en Hilde nog één keer naar Spanje om daar 6 dagen te fietsen op de MTB. Een sportieve uitdaging, maar voor de meeste deelnemers ook nog een extra uitdaging vanwege de diabetes. 

Ook dit jaar doen ze dit weer samen met de Bas van de Goor Foundation. En zoals jullie weten hebben wij hier sponsorgeld voor nodig.

Michèl gaat deze editie ook weer mee, het is de 10x dat de foundation met een groep vertrekt naar Spanje, een mooi en o zo noodzakelijk initiatief.

Michèl en Hilde fietsen deze week wederom voor het goede doel, kinderen met diabetes een onvergetelijke en onbezorgde sportieve week aan te bieden. Het is zo fijn voor de kids om samen met lotgenoten te sporten èn te leren van en met elkaar over de diabetes. In deze week zijn er ook artsen en verpleegkundigen aanwezig om de kids te helpen bij het omgaan met diabetes.

Hilde ervaart het zelf als zeer prettig om met lotgenoten te kunnen sparren en leren over de diabetes op allerlei fronten. Ze zouden het heel erg fijn en supertof vinden als jullie een donatie willen doen en mee willen helpen om hun streefbedrag ook dit jaar weer bij elkaar te verzamelen. Dat kan door op deze link te klikken!

Hilde en Michel Diabetes Bas van de Goor