Sportschool Hierden verrast leden met nieuwe toestellen

Door Petronella van het Goor - Nog een keer gaan ze de deuren sluiten en wordt de laatste hand gelegd aan de grote renovatie van Sportschool Hierden. Van een klein, donker gebouw in 2018, naar een volwaardige, ruim opgezette gym met moderne toestellen in 2024. Zes verbouwingen in zes jaar tijd. “Ik kan geen stof meer zien”, verzucht manager Inge Baars, maar met een lach op haar gezicht.

Nieuwe apparatuur

Het slopen en bouwen is allemaal achter de rug. De sluiting van drie dagen (van maandag 8 tot en met woensdag 10 juli) is nodig om alle nieuwe apparatuur in elkaar te zetten. “We krijgen allemaal nieuwe toestellen en gaan daarin uitbreiden. Daar zitten toestellen bij die we nog niet hadden, maar we gaan bijvoorbeeld ook van twee naar vier loopbanden. Er komen extra fietsen, crosstrainers en alles is van dezelfde lijn.” Dat ziet er niet alleen mooi uit, volgens Inge zijn ze ook gebruikersvriendelijker dan de huidige toestellen. “Onze sporters hoeven straks veel minder in te stellen.”

Sportschool Hierden

MyCircle
Waar Inge heel enthousiast van wordt, is één van de nieuwste trends op fitnessgebied, vanaf 11 juli ook bij Sportschool Hierden te volgen. Een trainingsprogramma waarbij je in een half uur tijd een complete training doet, inclusief warming-up en cooling-down. “Bij ons heet het MyCircle. We hebben zes apparaten, volledig computer-gestuurd, dus je hoeft niets zelf in te stellen, waarmee je al je spiergroepen traint. Ideaal voor mensen die weinig tijd hebben om te sporten, maar het wel belangrijk vinden om fit te blijven.”

Sportschool Hierden

Zomerabonnement
De zomermaanden worden gebruikt om kennis te maken met het korte fitnessprogramma. “We hebben in juli en augustus intekenlijsten voor MyCircle. Als het de sporters bevalt, kunnen ze hun abonnement ermee uitbreiden”, aldus Inge. Voor mensen die nog helemaal niet bekend zijn met Sportschool Hierden, heeft Inge ook een leuke zomeraanbieding. “Onbeperkt sporten in juli en augustus, voor 25 euro per maand. Kun je meteen alle nieuwe apparatuur uitproberen.”

Sportschool Hierden

Adresgegevens

Dorpshuisweg 9b
3849 BL Hierden

Telefoon

T. 0341-452631

Openingstijden

Ma 6.30 - 22.00 uur
Di 6.30 - 22.00 uur
Wo 6.30 - 22.00 uur
Do 6.30 - 22.00 uur
Vr 6.30 - 20.00 uur
Za 8.00 - 18.00 uur
Zo Gesloten
Meer info