Stichting December Geluk zorgt voor cadeaus voor Harderwijkse gezinnen in nood

Terwijl de dagen korter worden en de feestmaand december nadert, stijgt de spanning bij veel kinderen. Voor de meeste gezinnen betekent dit een periode van warmte, cadeaus en gezelligheid. Maar voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben, kan deze tijd ook zorgen en verdriet met zich meebrengen.  

Stichting December Geluk probeert daar verandering in te brengen door deze gezinnen te ondersteunen met cadeaus voor hun kinderen

De stichting zet zich in om cadeaus te verzorgen voor kinderen van gezinnen die het niet breed hebben. Door donaties en de inzet van vrijwilligers kan December Geluk jaarlijks meerdere kinderen blij maken met een mooi cadeau tijdens de feestdagen.  
 
“We willen niet dat een kind zich buitengesloten voelt in een periode die voor iedereen speciaal zou moeten zijn,” vertelt oprichtster Ruth Giele - Roelofsen. “Onze doelstelling is om ieder kind een beetje geluk en magie te bezorgen.” 

Hoe werkt het? Via www.decembergeluk.nl kunnen gezinnen zich aanmelden voor hulp. U kunt ook de aanmelding voor iemand anders doen.

Vervolgens werkt de stichting samen met lokale winkels en sponsors om passende cadeaus uit te kiezen. Vrijwilligers pakken de cadeaus liefdevol in en op zaterdag 23 november 2024 kunnen de cadeautassen opgehaald worden in Harderwijk. De ophaallocatie wordt bekend gemaakt, na aanmelding.  

December Geluk is afhankelijk van de steun van de gemeenschap. Naast de financiële bijdragen, zijn aanmeldingen voor gezinnen in uw omgeving ook van harte welkom. Kent u iemand die onze steun goed kan gebruiken? Verras het gezin in nood door ze bij ons aan te melden. 

“Iedere gift, groot of klein, maakt een verschil. Het gaat om het gevoel dat we kinderen kunnen meegeven,” aldus Ruth. 

Dankzij Stichting December Geluk kunnen ook gezinnen met een klein budget de feestdagen vol vreugde ervaren.  

Wil je zelf een steentje bijdragen?  
Kijk op de website van de stichting voor meer informatie over doneren of vrijwilliger worden.  
 
Laten we samen de decembermaand voor ieder kind magisch maken! 
 
www.decembergeluk.nl