Volkskerstzang Harderwijk keert terug op 20 december in Grote Kerk

Na meer dan 25 jaar trouwe organisatie van de traditionele Volkskerstzang in het Dolfinarium, heeft de oorspronkelijke commissie haar werkzaamheden beëindigd. Gelukkig heeft een groep enthousiaste inwoners van Harderwijk het initiatief genomen om het geliefde evenement voort te zetten. Dit jaar zal de Volkskerstzang plaatsvinden op 20 december 2024 in de sfeervolle Grote Kerk van Harderwijk.

Bekende christelijke artiesten, waaronder Jaap Kramer, Marco Hoorn en Martin Zonnenberg zullen samen met hun koren en aangevuld met lokale musici en solisten optreden

Daarnaast hebben de gezamenlijke kerken verenigd in Geloven in Harderwijk met steun van stichting Echo, de krachten gebundeld om van deze avond een onvergetelijk evenement te maken voor alle inwoners van de stad. Dominee Ron van der Spoel zal het kerstverhaal vertellen. Er is volop gelegenheid voor samenzang van de mooiste kerstliederen. Het belooft een bijzondere muzikale avond te worden, die wordt opgenomen en op een later moment zal worden uitgezonden door HK13TV.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 7,95 en kunnen worden gekocht via de website www.volkskerstzangharderwijk.nl of bij boek- en cadeauwinkel Oase aan de Smeepoortstraat 15.

Iedereen van harte uitgenodigd om dit prachtige kerstevenement samen te beleven!

Volkskerstzang Grote Kerk Harderwijk