Victor (de chef-kok van MataMata Gastrobar) heeft, in zijn welverdiende vakantieperiode, toch nog tijd gevonden om weer een lekker, nieuw voorjaarsmenu samen te stellen.
Voor het "Spring Menu" heeft hij het "samen delen" (een goede Baskische eetgewoonte) verder vorm gegeven.Geïnspireerd door zon, zee en lokaal lekkers bedacht hij nieuwe Pintxos, nieuwe hoofdgerechten (zonder de toppers van de huidige kaart te vergeten) en ook de desserts hebben een twist meegekregen
Ook komt er wekelijks, naast de vaste kaart, een extra keuze menu voor de gasten met .........................................?
De smaken van het nieuwe menu gaan we niet beschrijven, "Kom zelf proeven" is de boodschap. Dus ...............denk aan het voorjaar en laat je verrassen door gewoon aan te schuiven op woensdag t/m zondag.
Ze hebben wel de openingstijden iets aangepast:
Het restaurant (en uiteraard ook de keuken) is vanaf april geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur. Zien ze jouw reservering tegemoet op www.matamata.nl?