Wensbal met het Oude Stadhuis van Harderwijk: ‘Opbrengst vervult dromen uit de samenleving’

In de aanloop naar de feestdagen lanceert stichting Durf te Dromen Harderwijk voor het tweede jaar op rij de bijzondere kerstactie "Doe een Droom Cadeau", die niet alleen de magie van Kerstmis viert, maar ook de gemeenschap samenbrengt om dromen te verwezenlijken.

De actie staat in het teken van de 'wensbal', een collector’s item voor in de kerstboom, waarmee je een wens kunt doen voor naasten in je omgeving

Dit jaar siert het iconische Oude Stadhuis van Harderwijk de wensbal, een prachtig symbool van lokale trots. De opbrengst van deze actie wordt gebruikt om dromen uit de samenleving in vervulling te laten gaan, een unieke manier waarop de stichting liefdadigheid en gemeenschapszin samenbrengt.

Clemens Bosch, mede-initiatiefnemer van de actie, vertelt: “Afgelopen jaar hebben we veel dromen kunnen realiseren dankzij de wensballen. Kijk hiervoor gerust op onze Durf te Dromen website en zoek op Droomverhalen. Dit jaar willen we meer wensballen verkopen dan vorig jaar, zodat we nóg meer dromen van en voor Harderwijkers kunnen verwezenlijken.”

De wensbal kost €10,- en wordt geleverd met een QR-code, waarmee kopers hun eigen droom of die voor een ander kunnen indienen. ‘De online verkoop van de wensballen is reeds gestart en we zien dat het hard gaat’, aldus Bosch. Hij vervolgt: ‘de wensballen zijn niet alleen leuk voor particulieren, maar ook zeer geschikt als toevoeging in kerstpakketten of relatiegeschenk voor bedrijven.

Daarnaast zijn de ballen vanaf medio november verkrijgbaar bij het Heerlijk Harderwijk kantoor en het Stadsmuseum in Harderwijk. “Het is prachtig om te zien hoe de hele gemeenschap, van particulieren tot bedrijven, bijdraagt aan het succes van deze campagne,” aldus Clemens Bosch. Samen zorgen we ervoor dat dromen uitkomen, want daar draait het om tijdens de feestdagen! Scan onderstaande QR code om direct uw wensballen te bestellen.

QR code wensbal Stadhuis Harderwijk